08.04.2016 | 0:01
Дъщерята на Туньо с нови обвинения към „мащехата” си
Поклонението ти, тате беше почти като на концерт, само че без билети...

Дъщерята на внезапно починалия футболен национал Трифон Иванов, Галина, отправи поредната порция гневни обвинения към приятелката му Валя от профила си във Фейсбук. В ново прочувствено писмо тя съобщи, че „мащехата” и Валя незаконно се представяла за съпруга на баща й, отказала да им даде нещо за спомен от него и дори искала да не присъстват на панихидата му.

„Поклонението ти, тате беше почти като на концерт, само че без билети. На него не бяха допуснати всичките ти роднини, защото Тя беше решила, че е излишно. Наши много близки приятели са били върнати, защото им е нямало имената в списъка. Аз и сестра ми бяхме със „лични охранители”, за да „не се случи нещо”, която Тя не е успяла да предвиди. 38 дни след смъртта ти разбирам напълно случайно от „поканени”, че вече е рганизирана панихидата ти, тате, на определено от Нея място и час. Аз и Марина към този момент НЕ сме поканени, нито оведомени, нито попитани за каквото и да било, свързано с нея”, възмущава се Галина Иванова. Тя разказва също, че когато със сестра си пристигнали за панихидата, били посрещнати пред вратата на дома на Трифон и им била дадена визитка на търновска адвокатка която сега вече го „представлявала”. А в жилището не били въобще допуснати.

Галина твърди също, че последната жена в живота на баща й, Валя Панова, отказала да и даде и нещо най-дребно за спомен от легендарния футболист. „Като се върнахме за погребението, аз и сестра ми молим за две твои дрехи, не ги получаваме. Дори излизаме виновни, че сме попитали. Отговорът е „нямам миличка”. Ден – два след погребението отивам във вас. Искам твоя лъжичка, твоя чаша, твои чехли, чорапи, ако щещ, нещичко, е, каквото и да е, нещо, което да взема с мен. Не получавам нищо. Тя обаче вече е готова да ми каже: „Само да знаеш, баща ти няма НИЩО, не търсете НИЩО. Дъщерята на Трифон Иванов обвинява също приятелката на баща си, че незаконно се е подписала на медицинските документи, с които е отказала аутопсията му, като негова съпруга, въпреки че двамата не са имали сключен брак. „Всеки ден, всяка минута излиза нова закана от нея към нас, нова изненада, нова информация, лъсват нови схеми. Тате, за радост не успя (може би) да разбереш, че твоята „голяма любов” се оказа твоят най-голям враг. Знам и помни, чеаз никога няма да се откажа и ще разбера за всичко, което ти не успя. А ти мила му „съпруго”, колкото и да ме блокираш … НИКОГА няма бъдеш част от фамилията ИВАНОВИ”, завършва поредното си гневно писмо дъщерята на легендарния железен защитник.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране