09.04.2016 | 0:01
Депутати от ГЕРБ се влюбиха един в друг
Десислава Костадинова напуска мъжа си заради колегата си Владимир Тошев

Парламентът ражда не само закони, но и любов, а за пръв път в групата на ГЕРБ тя не е скрита, а съвсем явна. Двама депутати се залюбиха в последната година и вече дори не се държат като тийнейджъри в кулоарите, а се държат за ръце като официална двойка, пише „Всеки ден”.

Става въпрос за видинския народен избраник Владимир Тошев и за пещерската му колежка Десислава Костадинова. Двете гълъбчета започнали аферата още миналата година, но в началото гледали връзката им да не личи, въпреки очевидния блясък в очите им, щом се зърнели из кулоарите. Не след дълго обаче решили, че няма смисъл да потискат чувствата си и все по-често колегите им ги виждали заедно.

Тошев също като 25 години по-младата си любовница уж бил щастливо женен, но по неофициална информация  и той, и тя са в процес на развод. Това означава, че съвсем скоро Десислава Костадинова ще се раздели с тирето в името си, което сега е Костадинова-Гушева.

От няколко месеца вече не толкова прясната двойка в ГЕРБ дори живее заедно в един от ведомствените апартаменти на парламента и всяка сутрин депутатите излизат за работа в синхрон, без да се смущават от неодобрителни погледи. По време на обедната почивка на Народното събрание пък редовно си хапват заедно и гледат да се усамотят в стола, като за целта сядат на една от масите в дъното на ресторанта, за да не им се пречкат други техни колеги. Дори лидерът на парламентарната група Цветан Цветанов бил наясно с голямата любов, пламнала под носа му.

В началото, когато всички разбрали за Тошев и блондинката, били силно възмутени, но скоро им станало ясно, че действително става дума не за някакви бизнес интереси, а за дълбоки чувства и искрена обич. Не се знае обаче как гледат семействата на заплеснатите един по друг депутати в родните им градове. По наши данни, докато 36-годишната Костадинова веднага си признала за аферата на съпруга си, то Тошев до последно криел, че има друга жена в живота си, защото не искал да разваля семейния уют нито във Видин, където е семейството му, нито в родното си село Ружинци.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране