12.03.2016 | 0:31
Депутатка от ГЕРБ изчете безумна декларация в НС
Според нея социалистите саботирали всеки опит на партията на Бойко Борисов да работи с тях

“Съжалявам, че вашата партия не е силна и значима. Само една значима опозиция може да даде и значимо управление. Когато във ваше лице виждаме една импотентна партия, тогава това създава проблем при нас, защото търсим опора при други партии”. С тези истерични думи се обърна вчера депутатката от ГЕРБ Ирена Соколова към социалистите след тяхна декларация за демографската криза и бездействието на правителството.

Гневът на гербаджийката обаче не беше укротен лесно, а продължи да се вихри гръмовно. Соколова допълни своята тирада с критики към организационното състояние на БСП. “Когато говорите за демографска криза, е най-добре да помислите за себе си най-напред. Нуждаете се от нови и активни членове, но те се явяват само при заявяването на нови и продуктивни идеи. Социално икономически проблеми, липса на доверие, липса на перспектива и сигурност и усещане за безсмислен живот – добре е да се замислите за моделите и за начина на вашето управление в продължение на години, които доведоха до изпразване от съдържание и до безсмислие на живота. Когато сте в управлението, единственото, което правите, е да мислите за себе си”, каза Соколова с патоса на опозиционен депутат.

“Вие спъвате всяко желание у нас да работим заедно. Единственото, на което сте способни, е в петъчния ден да излезете и да направите декларация, с която да се опитате да разгромите всяка стъпка, която прави правителството за стабилността на държавата. Нямам нужда от покана на вашия конгрес. Излъчват го директно и смехът е за цялата страна”, кресна депутатката от ГЕРБ в политически пристъп срещу социалистите.

Депутатът Таско Ерменков не остана длъжен на Соколова. “Мисля, че когато се взема думата за декларация от името на група, трябва да се поставят съществени проблеми в обществото. Вие допуснахте тук човек да се изразява по отношение на сексуални дисфункции, репродуктивни невъзможности. Може би подсъзнателно има такива проблеми и затова ги споделя публично”, коментира той.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране