08.03.2019 | 23:42
Деси Радева със стара рокля на приема за 3 март
Президентшата дублира визията си от посещението в Йордания

Десислава Радева се появи с вече обличана рокля на традиционния прием на президента по случай 3 март. Първата дама се премени повторно с тоалет от френска дантела, решен в цвят екрю, с който само преди няколко месеца дефилира при посещението им с Румен Радев в Йордания.

Освен че Генерал Деси явно е завързала кесията и не е искала да харчи за нова рокля за важното мероприятие, тя бе повторила изцяло визията си от Йордания до най-малкия детайл. Обувките, гримът и прическата бяха абсолютно същите, а хора от обкръжението на президентшата издават, че тя решила да заложи точно на тази вече показвана визия, тъй като за нея получила най-малко критики от модните и стайлинг експерти. Въпреки това част от тях не одобриха цвета на тоалета, който под светлините в залата на Военния клуб от време на време прозираше и показваше повече от необходимото от осанката на Радева.

Въпросната рокля, която очевидно е любима на първата дама, е дело на нейната лична дизайнерка Невена Николова. Самият модел е вдъхновен от един от емблематичните тоалети на Кейт Мидълтън, направен за нея от прочутия модист Александър Маккуин. Макар Радева да е казвала, че взимала роклите от бутика на Невена и после ги връщала, явно част от тях остават перманентно да висят в нейния гардероб. Припомняме, че в магазина на любимата дизайнерка на съпругата на Румен Радев цените на тоалетите започват минимум от 5 хиляди лева, тъй като са ръчна изработка. Поне тази година по случай приема за 3 март Десислава не беше с еднаква рокля с никоя от останалите присъстващи дами, коментират гостите на събитието. Припомняме, че през 2018 г. Радева и вицепрезидентът Илияна Йотова изпаднаха в неудобна ситуация, появявайки се с почти еднакви тоалети в синьо-зелени нюанси и черна дантела, без предварително да са съгласували избора си, а модният гаф за пореден път измести фокуса на мероприятието върху имиджа на първата дама.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране