21.03.2015 | 0:04
Димитров: Тачо лъже, никой не го е бил
Камери потвърждават лъжите на мъжа на Калканджиева
Тачо

Петко Димитров категорично опроверга твърденията на Тачо, че е бил бит и пребит от охраната, като се зарече да се обърне към компетентните органи, ако съпругът на Жени Калканджиева продължава да лъже.

Припомняме, че преди седмици в Студентски град гръмна скандал, че Стефан Манов е бил пребит. Самият Тачо се оплака в медиите, че гардовете на клуба толкова жестоко са го млатили, та чак изгубил слуха на едното си ухо.

През цялото време обаче Манов не се замисли и за миг, че истината лесно може да се докаже – в комплекса има камери! В интервю за в. „Уикенд“ Петко Димитров разкрива какво всъщност се е случило едно към едно.

„Вечерта, в която стана проблемът с Тачо, аз бях в клуба. Когато той дойде, бе видимо подпийнал. Клатушкаше се. Преди кулминацията, г-н Тачо си е позволил да посегне на един от нашите служители. Става въпрос за момчето на барабанчетата. След като Стефан го удря в корема, момчето се е оплаква на дежурния управител. Той инструктира охраната някой от тях да стои по-близо до сепарето на Тачо и неговата компания, за да наглежда обстановката“, спомня си Петко.

След това мъжът на Калканджиева поръчал за пети път любимата си песен на DJ Дамян. „Дамян няколко пъти изпълнява желанието му, но съгласете се, че е против всякаква клубни правила едно и също парче да бъде въртяно до втръсване.

Все пак освен Тачо онази вече в клуба има над 300 души, които също са наши клиенти и е нормално да се съобразим и с техните музикални предпочитания“, обяснява мениджърът на клуба. След като DJ Дамян отказва, алкохолизираният Тачо посяга да удари и него. Водещият успява да се предпази и по микрофона призовава охраната да реши проблема.

„Момчетата с доста умели и професионални движения го подхващат под мишниците и го съпровождат към изхода. През цялото време той се съпротивлява. Повтарям: никой не е посягал на Тачо и до самия изход е съпроводен заедно с управител на клуба“, категорично отбелязва Димитров. Навън обаче Манов продължава да буйства. В яда си той удря телефона си в земята, започва да рита кошчетата за пушачи, псува охраната и накрая заминава заедно с приятели в друго заведение. През цялото това време гардовете не са били агресивни с Тачо.

„Ако той продължава да твърди, че върху него има физическо посегателство, нека се обърне към закона. Лично аз изгледах няколко пъти записите на охранителните камери, на тях по секунди е записан развоят на събитията от онази нощ. Готов съм да предоставя записите на компетентни органи“, зарича се Петко и допълва, че явно говори нараненото его на Тачо. От заведението винаги са се държали с него като с ВИП гост, което явно му е създало чувство за безнаказаност. Фалшивата история с Тачо обаче не е единствена. Според друг слух в заведението е имало още едно меле в присъствието на Ванко 1, приятеля на Азис – Велизар, футболисти и баскетболисти.

Петко Димитров категорично отрече да е имало побой в тази нощ. Той заяви, че внимателно е прегледал записите и единственият инцидент е леко спречкване между момче и момиче, което бързо е осуетено от охраната. Мениджърът е категоричен, че всички публикации в пресата по случая са поръчкови от страна на конкуренцията. „Писа се, че в клуба имало реки от кръв и падащи хора от втория на първия етаж. Нали се досещате, че няма как да има падащи хора, защото ще трябва да пробием дупка през бетона между двата етажа?

За реките кръв няма да коментирам, просто ще се изсмея. За мен цялото това описание е плод на болен мозък и безизходно решение на някои мениджъри на клубове. Искам да предупредя, че това е много опасна игра и е вид бумеранг, който може да се върне обратно към тях“, обяснява Петко.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране