12.09.2018 | 18:46
Една СПА ваканция на БСП „в името на народа“ (СНИМКИ)
Свръхлюбопитни кадри – ето как БСП обсъжда „Визията“ си за България

БСП вече са в София сред СПА почивката си в луксозен хотел в село Баня, Разложко. ПИК публикува интересни снимки от т. нар. „семинар“ на левицата, която според официалната версия се беше събрала по работа – да обсъжда проекта си „Визия за България“.

Кадрите са заснети от репортер под прикритие на медията.

Лидерката на БСП нареди на депутатите си да зарежат парламентарната работа, да тръгнат по села и паланки, за да разгласяват нейната „Визия за България“.

Семинарът в едно от най-новите СПА-бижута с минерална вода събра над 80 червени, а простите сметки показват, че престоят на БСП в тузарския хотел е струвал най-малко 20 хил. лв.

Макар началото на семинара да бе обявено за понеделник, някои от подчинените на Корнелия атакуваха луксозния спа-комплекс още предния ден.

Така докато лидерката им отбелязваше 9 септември с редица тържествени чествания, организирани от партията в столицата, един от нейните заместници – Георги Свиленски, тестваше екстрите в спа центъра 4-звездния комплекс.

Бившият съпруг на първата дама Деси Радева пристигна с личния си автомобил.

Свиленски, който е едни от най-популярните и активни напоследък кадри на БСП и приближени на Нинова бе засечен в опасна близост с ексслужебната вицепремиерка в кабинета, съставен от президента Румен Радев – Деница Златева, разказва медията.

Повече за самия хотел, в който най-евтините стаи тръгват от 200 лева за нощувка, вижте ТУК.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране