19.04.2016 | 0:01
Елена Йончева стопила 9 кг само с 2 съставки
Само за месец родилката върнала предишната си форма

Елена Йончева върна формата си по-бързо от очакваното и се справи перфектно с ужаса на дамите! Журналистката се сдоби с първата си рожба на 51 години, с което стана повод за аплодисменти. Смелостта ѝ е безспорна и поради това съдбата я дари със здраво и прекрасно бебе. Като всяка жена обаче, Йончева треперела пред въпрос, наречен отслабване, болна тема на всяка жена, веднага след като роди, още повече след определена възраст.

Елена Йончева направи почти рекорд в това стопяване на килограми, което е трудно за повечето. Тъкмо затова перфектната фигура, която показва днес, шашна всички. Видно е, че журналистката се е справила отлично с натрупаните килограми, от които почти няма и следа. А това, което й е помогнало, накара колежките и приятелките й буквално да полудеят. Тайната за нейното отслабване се оказа съвсем елементарна и най-вече евтина. Смес от само две съставки стопила излишните килограми на Елена Йончева и я направила дори по-слаба от преди.

Цялата философия на това отслабване, се оказа смес от вода, канела и джинджифил. Това е, нищо повече. Сипвате 250 грама вода и я оставяте да заври. Когато заври, слагате в нея малко канела на прах – по-малко от половин чаена лъжичка. Разбърквате и сваляте от котлона, а после добавяте съвсем малка кафяна лъжичка настърган джинджифил. Оставяте да изстине и го изпивате. Пие се всеки ден, но само по веднъж, споделя Елена Йончева с колегите си, някои от които вече се хвалят с първите си резултати от по един или два свалени килограма, пише zajenata. Журналистката специално пиела тази смес за отслабване сутрин на гладно, но не е проблем да се консумира и по друго време на денонощието. Условието е само едно – ако се приема вечер, то да замести вечерята и да се остане само на тази напитка.

Ефектът на канелата за отслабване е известен отдавна като тя влиза в състава на редица рецепти за изгаряне на мазнини и засилване на метаболизма на тялото. А за ползите в тази насока на джинджифила има написани трактати като освен това той е и едно от най-полезните неща за здравето.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране