15.03.2016 | 21:34
Ето ги побойниците от столичния булевард “Черни връх”
"Напсувах олигофрена с шкодата, защото е идиот", казва единият от тях

Шофьорите, които набиха мъж на бул. “Черни връх” в София днес, проговориха за инцидента, който стана след катастрофа. Пред Нова тв и двамата обаче отрекоха да са прибягвали до насилие.

Според първоначалните данни автомобилът на пребития впоследствие мъж е излязъл от странична уличка на бул. “Черни връх” и е засякъл две други коли, които в следствие на това са се сблъскали. Шофьорът на колата, предзвикала катастрофата, е слязъл, за да види какво се е случило, но е бил пребит от водачите на пострадалите автомобили.

Единият от шофьорите Никола Маринов коментира: “Олигофренът с шкодата ми пресече пътя. Напсувах го само, защото е идиот. В такъв шок е нормално да теглиш майни на олигофрените, които не могат да карат, но имат книжки, и да крещиш”.

Другият шофьор, участвал в побоя е Симеон Христов, на 35 г., криминално проявен. Той обясни: “Нямаше насилие, може да е паднал, всичко може да се е случило”.

А за кръвта по ръцете каза, че не е свързана с инцидента, а той се занимавал с бойни спортове всеки ден.  Момиче, пътувало с пребития мъж обаче, потвърди, че насилие е имало: “Той излезе от колата да види какво се случва. Когато се обърнах, видях, че целият е в кръв. Аз не посмях да изляза от колата. Шофьорът на БМВ-то риташе колата ни, крещеше, заплашваше, че ако не му оправи колата, ще го смачка”.

Пострадалият от побоя е отказал да застане пред камерата.

1 коментар

  1. В десятката каза:

    Симеон Христов е наркоман и любовник на оная свиня Павел Чернев.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране