09.05.2024 | 16:08
Евровизия е дъното, този участник втрещи зрителите
По време на изпълнението всички смятаха, че е без бельо

Страшен скандал гръмна на Евровизия. Участник без бельо? – бе основния въпрос, който обиколи света, след като финландският певец в тазгодишното издание на песенния конкурс втрещи зрителите, създавайки илюзията, че е излязъл на сцената гол от кръста надолу.

Изпълнителят, познат под името Windows 95 man в действителност не беше гол, но през цялото време камерите умело прикриваха предната част на тялото му.

Така режисурата допълнително подсили подозренията на зрителите.

Въпреки, че успя да постигне търсения ефект, Windows 95 man бе прикрил интимните си части с бандаж в телесен цвят, който се сливаше с кожата му.

Костюмът е известен в киното и телевизията като “скромната дреха”, която е често използвана за прикриване на интимните зони на актьорите. Именно с такава “скромна дреха” се появи и кечистът Джон Сина на сцената на Оскар-ите през февруари.

Какво знаем за Windows 95 man

Той е добре познат артист, танцьор и търсен модел, широко популярен във Финландия.

Мил и приятен човек, той е малко срамежлив маниак през деня, но когато облече униформата си – прословутата несъществуваща тениска на операционната система и комбинация от дънкови горещи панталони – той се превръща в супермен, гласи неговото представяне за “Евровизия”.

Windows 95 man често прави диджей сетове, състоящи се от евроденс и техно хитове от 90-те.

Песента No Rules! той изпълнява в дует с Хенри Пииспанен, с когото станаха безспорни победители на песенния конкурс във Финландия.

1 коментар

  1. Русофобията е болест каза:

    Тоя е много назад с материала . Щото всеки истински мъж знае , че възможно най-скромната и малка дреха с която може да се издокара е … ъъъъъ …. ПРЕЗЕРВАТИВЪТ !

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране