19.04.2021 | 21:17
„Фейсбук“ се гаври с „менискуса“ Борисов: Човек на какво ли не е готов, за да не иде на работа!
Очаквам след операцията да излезе по майчинство!, пишат възмутени потребители за премиера в оставка, който си намери причина да не иде в парламента в сряда

Контузията и последвалата спешна операция от менискус на премиера в оставка Бойко Борисов разпалиха големи дискусии в интернет пространството. Разбира се, всичко това развинти и фантазията най-вече на футболните фенове, които бяха повече от откровени в коментарите си в социалните мрежи.

Журналистът Мартин Карбовски реагира мигновено на новината и написа в профила си във Фейсбук: „ББ го оперират. Ще е куц за сряда“, а това беше достатъчно за около час да се съберат хиляди коментари под поста му.

Предлагаме ви някои от по-интересните:

Люби Панев: „Освен в оставка, и в отпуска, вече е и в болнични! Ще го закарат до парламента само в белезници!“

Стефка Костова: „Мозъчна операция или скъсан менискус? Крехката психика ли не издържа, или егото на ниво „генерал-експерт“? Негово Величество съвсем очаквано скочи първи от потъващият кораб, катапултира, дезертира! И това ми било Генерал-лейтенант-охранител! Мишка с посрани гащи, нищо повече!

А Негово Светейшество ще отиде ли пак на свиждане, както преди за високото кръвно??? Или малко по-късно? Баце, звънче имаш ли на колелото, с което ще правиш инспекции по селските пътища? Ей така, вместо бибита. Щото инвеститорите ти май са станали нетърпеливи нещо“.

Евгения Борисова: „Какъв позор! Този екземпляр е готов на всякакви театрални сценарии, за да не застане с лицето си. Дори да има причина за болнично лечение, приказката за лъжливото овчарче звучи гръмко в ушите ми след толкова лъжи през годините от сутрин до вечер“.

Емил Асенов: „Трайна контузия! Съсипаха му кариерата. А можеше да изкара поне още десет години!“

Христо Начев: „Само да не го оперира Мутафчийски, че няма да излезе!“

Васил Иванов: „Ами така е, сума ти народ иска да го обиди. По няколко пъти“.

 

Полемиката сред футболните фенове отприщи постът на бившия директор в ЦСКА – Милко Георгиев, който винаги е много активен по наболели теми в социалната мрежа. Той написа: „Операцията ще я предават ли по Севда ТВ? Все съм виждал страхливци, ама този номер с менискуса ме уби!“

Привържениците на футбола са далеч по-хард в мненията си, като също не спестяват иронията по адрес на Борисов.

Валентин Лазаров: „Като му видях футболните обувки, се убедих, че са Петър Жеков+Камбуров+ти×3!“

Ванко Ванков: „Да не е ходил да участва в новата Суперлига като представител на рогатите и да е показал уменията си на презентацията пред Флорентино Перес?“

Крум Цонков: „Човек на какво ли не е готов, за да не иде на работа!“

Андриян Георгиев: „Тази операция вече я изпълняват в първи курс медицина и след 2-3 седмици играят официални мачове. В Италия и Германия“.

Милен Берберов: „С патерици може да иде“.

Нели Тодорова: „Този филм не го ли гледахме вече?“

Никола Кирилов: „Витоша Бистрица официално отказа участие в турнира Европейска суперлига, след като звездата на отбора Фончо се контузи“.

Радослав Георгиев: „Менискусът на републиката се скъса! България е загубена!“

Алено Момиче: „Дано не възникнат усложнения при интервенцията и, не дай си Боже, да прерасне в отит!“

Динко Гоцев: „Как се контузва човек, който не мърда по терена в стойка „Ф“?

Златка Цвеева: „Очаквам след операцията да излезе по майчинство!“

Марияна Михова: „Тоя от шубе ще каже, че е направил спонтанен аборт!“

Ангел Ангелов: „Внуците явно не си поплюват“.

Борислав Занев: „Напълнил е „памперса“ толупа и се крие като мишка! Сигурен съм, че има и зъби за „оправяне“, кокоши трън и две-три брадавици“.

Ивана Бъчварова: „Ако продължават да го викат в парламента, да знаете, че следващия път ще го приемат по спешност с изтекли води!“

Бърза справка показа, че Бойко Борисов е бил опериран по спешност, тогава е е претърпял интервенция на хрущяла на коляното, но през далечната 2013 година. Тогава той много бързо се възстанови, но сега това едва ли ще се случи, прогнозират хората от народа.

Борисов е бил опериран пак от доцент Антони Георгиев, известен в спортните среди като Тони Коляното, като премиерът останал един ден в болницата. Колко ли ще бъде сега престоят му?

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране