20.03.2016 | 17:32
Фейсбук тъгува за Павел Чернев
„Истински мъж, обичащ България. Почивай в мир, Приятелю!", написа Кубрат Пулев

Фейсбук тъгува за внезапоно починалия бивш депутат Павел Чернев. Той почина внезапно пред ресторант в столичния кв. “Лозенец”. Вероятната причина на смъртта му е инфаркт.

Почитатели и близки на депутата заляха стената му в социалната мрежа Фейсбук с публикации, чрез които почетоха паметта му.

“Винаги е много тъжно, когато се прощаваме с добри и достойни хора. Голям човек, умен и смел. Истински мъж, обичащ България. Делата ти обаче не бяха напразни! Почивай в мир, Приятелю!”, написа Кубрат Пулев.

Зам.-председателят на ВМРО, Ангел Джамбазки, написа във мрежата, че е трябвало тези дни да се видят и да пият по коняк. „Повече от 15 години приятелство. За добро или лошо, беше забавно. Беше луд по цялата глава и за още трима. Но независимо от всички превратности на съдбата, винаги си остана достоен български националист. Остана в редицата. До нас. Щяхме да се виждаме днес – утре, да пием по коняк. Явно срещата се отлага. Мамка му, не е истина просто. Ще ни липсваш. Сбогом. Почивай в мир”, бяха точните му думи.

Сред изразилите съпричастието си в социалната мрежа бяха Андрей Слабаков, Бойко Найденов и Венци Мицов.Нелепата му смърт разплака освен съмишленици и приятели, също и столичните красавици.

“Аз това момче помня.. Приятел, Бохем, Зевзек и Ерудит със силно развито чувство за Справедливост! Почивай в МИР, Приятелю! И аз пия и плача…”, пише Maria Deskova, която е част от екипа на център за естетична медицина.

“Ще липсва откровението, ще липсва патриотизма, ще липсва и хумора ….. завинаги обичан в сърцата ни приятелю !”, пише пък Inna Ivanova – прочута с изявите си като модел в агенция „Визаж”.

Любимката на Павел певицата Лияна също проплака след смъртта му. Сближилата се с адвоката след участието си в „Вип брадър” написа: „Почивай в мир, приятелю! Светлината, която носеше в душата си, ще остане във вечността, така вечно ще останеш в сърцата на всички нас, които имахме възможност да познаваме Теб – голямото момче с огромното сърце!”.

Моделката Моника Валериева публикува техен общ чат с честитки за новата година и снимка, на която са в обща компания. „Дълбок поклон пред паметта ти, голям човеко! Голямо сърце, радвам се че бях част от живота ти. Моите съболезнования на роднините му. Обичам те!”, написа тя.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране