04.04.2021 | 21:29
Георги Марков в екстаз: Бойко вече е крал, той е №1 в Европа!
Той става старейшина в ЕНП, той е лидерът с най-много мандати и с най-много победи

„Честита поредна победа на Бойко! Той вече е крал в цяла Европа с 5 поредни победи на парламентарни избори! Няма друг като него в Европейския съюз, той е абсолютен шампион – Маркел има 4 победи и вече няма да се явява, Виктор Орбан има също 4, дай Боже да го стигне на следващите избори в Унгария“. Това заяви след обявяването на предварителните изборни резултати доскорошния депутат от ГЕРБ Георги Марков.

„Много се радвам за този успех на Бойко, това е много голяма победа за него. Той става старейшина в ЕНП, той е лидерът с най-много мандати и с най-много победи. Макар и с по-малко от очакваното и заслуженото, ГЕРБ спечели и тези трудни избори“, допълни Марков.

Той заяви, че за съжаление, най-голямата партия остава тази на негласувалите. Много избиратели останали непредставени, тъй като в България нямало истинска десница. „Доста хора минаха в център-ляво, трябва да има дясно обединение и ГЕРБ следва да помисли за това“, посочи Марков.

По думите му, много лош атестат е, че вече нито една партия не може да направи 1 милион гласа и да спечели убедително с голямо мнозинство. „Ние навремето в СДС събрахме 2 милиона избиратели. Това са немислими резултати вече, даже и 1 милион гласа няма кой да вземе, което не е добре“, заяви Георги Марков.

„Самият Бойко има юбилей – той вече 20 години участва в публичния живот на България. Нормално е да има изхабяване, нормално е да има известна умора. От тези избори се видя, че той няма убедителен противник. Няма вълна, която да го помете“, завърши Марков.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране