22.04.2017 | 12:03
Гергов скочи на Корнелия пред журналисти: Аз нямам какво да крия, защо гониш медиите!
Пловдивският бизнесмен не сдържа нервите си и скочи на червената лидерка заради решението й дискусията относно неговата оставка да се проведе на закрито

Страстите на пленума на БСП вече са нежежени до червено. Преди минути, двамата главни герои за днешното събитие – Корнелия Нинова и Георги Гергов, влязоха в люта словесна битка, видя репортер на ПИК на място в централа на “Позитано” 20.

Пловдивският бизнесмен не сдържа нервите си и скочи на червената лидерка заради решението й дискусията относно неговата оставка да се проведе на закрито, без камери и микрофони.

Аз нямам какво да крия, защо гониш медиите, нека журналистите да останат, заяви Гергов. Корнелия обаче се опита да реагира хладнокръвно с аргумента, че винаги досега вътрешнопартийните дискусии не са били публични.

Макар, че днес се решава съдбата му в партийнтие редици, бизнесменът демонстрира спокойствие и дори намери сили да се усмихне при кратки разговори със съпартийците си.

Социалистите обаче са видимо разделени в мнението си за скандала и си личи, че повечето са на тръни какво ще се случи, ако Нинова срещне отпор и хвърли на свой ред оставката си, както обеща, ако това не бъде сторено от Гергов.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране