08.03.2016 | 20:31
Германска лудост: Меркел насърчава мигрантите за секс с бели жени (снимки)
Правителството пусна сайт, който обяснява, че това е нещо нормално

Германското правителство пусна скандален сайт, който насърчава секса с „небели“ мигранти. „Zanzu- моето тяло с думи и в образи“ е разработен съвместно с белгийския правителствен център за сексуално здраве.

Във встъпителното видео специално се подчертава, че целта на уеб страницата е да дава съвети на мигранти, които са отскоро в Германия. Сайтът е разделен на 6 части, като във всяка от тях сексът се обяснява подробно с картинки и на мигрантите едва ли не се внушава, че е нещо напълно нормално и дори подразбиращо се да правят секс с бели жени.

секс-германия1

В допълнение уеб страницата промотира и еднополовия секс, бисексуалността и трансексуалните, съобщи newobserveronline.com.

секс-германия2

„Zanzu- моето тяло с думи и в образи“ е преведен на арабски, фарси, турски и още 9 европейски езици, но съдържанието непрекъснато подчертава, че целевата му аудитория са небелите жители на страни от Третия свят. Например под статията „Връзки и чувства“ подробно се обяснява какво е насилие заради накърнена чест и защо то е неприемливо и забранено от закона в Европа.

В друг текст под заглавие „Права и закони“ се прави опит да се обясни защо жените не трябва да се насилват сексуално. Дадена е дори дефиниция на термина сексуално насилие в случай че някой не може да се сети какво означава.

В секцията „Женско осакатяване на гениталиите“ се обяснява, че макар то да е традиция в някои култури (предимно в Африка – бел.ред.), в Европа то е незаконно и забранено от закона. Друг раздел „Видове секс“ е подробно илюстриран с картинки на секс във всякакви пози между чернокожи мъже и бели жени.

Внушенията, които създава спонсорираният от Берлин сайт, са най-малкото скандални на фона на случилото се в новогодишната нощ в Кьолн, когато стотици жени бяха нападани сексуално от подивяла тълпа бежанци.И до ден днешен от различни европейски държави всеки ден пристигат съобщения за нападения срещу жени от „небели“ пришълци.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране