17.06.2024 | 19:12
Гешев със скандални разкрития: Борисов е изнесъл десетки милиони евра в чували чрез пилота Атанас Витков от Авиоотряд 28
Кирил Петков е наркоман: На Боровец пада, свестяват го, медицинска сестра му бърше всичко, съобщи сензационно бившият обвинител №1

“Става въпрос за десетки милиони евра с чували”.

Ексклузивен разказ на бившия обвинител номер 1 пред Сашо Диков с нови твърдения и разкрития. В студиото на ЕвроДикоФ Иван Гешев твърди, че по време на премиерския си мандат Бойко Борисов е изнасял “чували с кеш в чужбина чрез пилота Атанас Витков от правителствения “Авиоотряд 28”. Бившият главен прокурор попитал тогавашния премиер дали е вярно, че е изнасял чували с пари в чужбина, а неговият отговор бил: “Няма как да си начело на държавата и да си беден.  Това в света не се случва.”

Гешев разказа на Сашо Диков и за имот в Манхатън, чиято история е сходна с имот в Барселона, а именно – Барселонагейт: “Това е втора серия, като гледам може и да е цял сериал. Може да се окаже хубаво да си жена и да познаваш министър-председателя”.

Бившият обвинител номер 1 разказва и как още в кметските си години, Борисов не подписва голяма част от документите си. Сега добави, че като министър на правосъдието Христо Иванов следва примера му. “Имаше разследване, което установи, че има поне три подписа, които не са негови под документи на Министерство на правосъдието.  Тогава той орева орталъка, че бил репресиран”, спомня си Иван Гешев.

Иван Гешев засегна и темата с пиците с кристали, която в същото студио Кирил Петков категорично отрече. “Това не е тайна.  От службите са ми разказвали как по Боровец пада, свестяват го, медицинска сестра му бърше всичко”, разказа още бившият обвинител №1.

2 коментара

  1. След каза:

    дъжд качулка…А защо мълча, когато беше главен прокурор?? Или тогава бяхте ортаци…

  2. Радев каза:

    Не е Витко, а Витков – Атанас

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране