07.01.2020 | 10:34
Гешев удари по престижа на Нинова
БСП искат да демонстрират активност и да яхнат вълната на общественото недоволство
„Силен удар срещу престижа на Корнелия Нинова беше отказът на главния прокурор Иван Гешев да се срещне с лидера на БСП. Очаквам адекватна работа от страна на прокуратурата по въпроса с водната криза в Перник.“

Това каза пред  БНТ политологът Стойчо Стойчев, който заедно със  социолога Кольо Колев коментираха ситуацията в Перник и политическите реакции по нея.

БСП искат да демонстрират активност и да яхнат вълната на общественото недоволство, посочи Колев. Той изрази очакване, че  исканият вот на недоверие няма да бъде подкрепен.

По думите на Стойчо Стойчев вотът на недоверие е полезен, но този инструмент през последните години не се използва много разумно. Опозицията го използва твърде често и той губи смисъл.

Той посочи, че  в момента Перник освен че страда, има шанс да си оправи водния сектор за десетилетия напред. Кметът на Перник демонстрира добър диалог с премиера Бойко Борисов, заяви Стойчев и допълни, че стотици милиони ще бъдат насочени към решаването на проблема в града.

1 коментар

  1. Анонимен каза:

    стотици милиони ще бъдат насочени, до сега което се знае и 67 милиона, а колко са другите изчезнали пари, и защо печалбата на дужеството не е реинвестирана всака година във подобрение на мрежата , а е изчезнала?

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране