06.01.2015 | 12:43
Геят Евгени фон нещо си пробва да плюе Григор
Набеденият за „светски лъв“ пазарджиклия „възмутен“ от международна класация

Педалът (геят) Евгени фон нещо си реши да си прави пиар за сметка на международната тенис звезда Григор Димитров.

Гневът на съществото с неопределен пол от Пазарджик e заради включването на спортиста в Топ 10 на най-сексапилните мъже в света. Класацията е световна, което означава, че не е съставена от такива като Евгени Минчев. Както е известно, дълги години той се упражнява да бъде „пиар“. Единственото, което е усвоил от тази престижна в Европа професия, е разнасянето на долнопробни клюки, които той пробутва на свои „нежни братя“ в медиите… Срещу дребни суми, разбира се.

„Аштън Кътчър е в Топ 10, че и наш Ганьо там. Що за класация е това. След като Григор Димитров влезе в Топ 10 на най-сексапилните мъже, тогава аз ще се кандидатирам за Мис България. Нали знаете, че когато някой го набутват да спечели конкурс, около него все грозни подгласници слагат“, изхлипа геят, който преди години си купи някаква английска благородническа титла.

След Григор в класацията остават доказани имена като Джони Деп, Брад Пит и Аштън Кътчър. Първи в избора на телевизията е актьорът Джейми Дорнан.

Трудно е да се разбере с какво точно се гордее Минчев, след като единственото нещо, с което е известен е, че е гей.

Тирадата на гея продължава: „Какви си успехите на Гришо? Хората около него печелят цял живот класации, а сега и той е там. Седма година живея в Лондон и повярвайте ми, че никой не ме питал нищо за Бербатов, за Стилян Петров и за Григор Димитров. Това за мен не е Топ 10. Коя е тази телевизия МTV? В последните 15 години те показват само кратуни и пускат изкривена музика. За мен те не могат да бъдат официоз”.

Редно е да се припомни на гея от Пазарджик, че Григор Димитров е тенисист от световна величина, който е постигнал успехите си с много труд и постоянство. И не е предлагал задника си на когото и да е, за разлика от Евгени Минчев.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране