28.05.2016 | 14:27
Гол мъж развя достойнството си и поздрави кмета на Враца (видео 18+)
Случката се разиграла на сцена пред стъписаните погледи на зрителите

Напрежението около все кмета на Враца Калин Каменов продължава да се покачва. Непоносимостта на музовирите към спуснатия от ГЕРБ с парашут нов управник добива все по-оригинални измерения, пише BulNews.bg. След като онзи ден стана ясно, че вбесени от дупките по улиците на града, неизвестни шофьори поставиха кукли в ямите по пътищата с надпис „Аз мразя Клани“, снощи е минал поредния епизод в подигравките с неадекватния кмет на Враца.

По план в петък вечер трябваше да стартират тържествата по случай Ботевите дни, които беше планирано да бъдат открити с невиждано 3D шоу върху фасадата на читалище „Развитие“. За целта организаторите били наредили на заведенията в района да изключат светлините си, за да не пречат на светлинните ефекти.

Точно в този момент на сцената излязъл гол мъж, който застанал пред кмета и започнал да размахва мъжкото си достойнство. На този етап няма информация дали Калин Каменов е харесал гледката, тъй като ентусиастът е бил подгонен от полицаите, заловен и прибран на сигурно място.

Срамната сцена не е била документирана от придворните журналисти, на които изрично било забранено да използват светкавици, за да не попречат на 3D шоуто. В публичното пространство все пак се появи видео, на което се виждат сенките на полицаите, които гонят голия врачанин, решил да поздрави кмета с „пийп шоу“. За съжаление на Калин Каменов и неговия екип, вечерта по откриването на Ботевите дни ще бъде запомнена с размахания пред очите му член, а не със скъпоструващата безсмислена проява.

 

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране