26.02.2016 | 0:09
Гонзовица си окастри носа!
Искала да има аристократичен обонятелен орган

Светлана Василева цъфна на традиционната сбирка  на бившите брадъри с току що резнат и премоделиран нос. Още в риалити предаването тя непрекъснато се оплакваше, че родният и обонятелен орган имал вид на камба, че върхът му бил много тъп, че имал куп несъвършенства и я правел грозна.

Всички в един глас я успокояваха, че й няма нищо и просто си въобразява, търсейки кусури по себе си, но тя беше убедена, че прилича на Пинокио. Защо изобщо се е подлагала на тази операция, чудят се фенове. Имаше много правилни черти, беше с хармонично и симпатично лица, тези плеймейтки полудяха,  кастрят я във фейсбук нейни почитателки.

Някои даже я посъветваха да си отреже и ушите, ако не ги харесва и че нейното просто е мания и каприз и не е имала никакви естетически причини да го стори.

Светлана обаче е горда от себе си и изтърпените мъки. В момента носът й е изключително, та чак ненормално тънък, а отгоре е по-широк, отколкото във върха. Добил е някакъв бегъл вид на аристократичен, но ноздрите й са свити и това не е кой знае колко красиво.

Но щом се харесва, нека си стои така, мърморят познатите й, които я харесваха повече с естествения й обонятелен орган.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране