07.04.2021 | 17:00
„Има такъв народ“: Няма да коментираме днешните изказвания на Борисов
Партията на Трифонов спазват законовата процедура

По повод на различни политически изказвания и предложения, изразени в последните дни, искам да кажа следното: Има много ясна законова процедура, упомената в Конституцията, и ние съвсем логично я спазваме и вървим по нея“. Това написа лидерът на „Има такъв народ“ Слави Трифонов написа във Facebook профила си.

Пред БНР заместник-председателят на партия „Има такъв народ“ (ИТН) Тошко Йорданов заяви, че от формацията няма да коментират днешните изявления на премиера, че ГЕРБ ще предложи вариант за ново управление на страната и че могат да подкрепят правителство на втората политическа сила – ИТН, за което може да се включат „дежурни депутати“.

„Това е много тежка, сложна задача (съставянето на правителство – бел. ред.) и изисква определено време. Така че да не дезертират, да не се оправдават, че не им достигат гласове. Нещо повече, ако толкова им е нужно за нещо, съм готов да имам 10 дежурни депутати, които да ги подкрепят. За мен е важно да има стабилно управление в държавата“, каза Бойко Борисов при откриването на редовното правителствено заседание днес.

Вчера от „Има такъв народ“ обявиха, че няма да участват в коалиции с ГЕРБ, ДПС или БСП.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране