25.03.2016 | 7:42
Искат постоянен арест за кръвожадната Иванка, която поръчала убийствата на брат си и близките му
Съседи на алчната жена разказват, че тя и дъщеря й Жана имали сладкарница в Пловдив и живеели охолно

Очаква се днес прокуратурата да поиска най-тежката мярка постоянен арест за Иванка Ройдова. Тя бе задържана с обвинение, че е поръчала убийството на брат си и на цялото му семейство заради наследство от 4,5 млн. долара.

Братът на Иванка Стойчо Ройдов заяви вчера, че не може да говори, защото е подписал декларация и не иска да пречи на разследването. Неговата къща е до тази на сестра му. „Питайте нея! Защо снимате мен? Нищо не мога да ви кажа“, заяви той пред камерата на националната телевизия. Съседите на Иванка в пловдивското село Браниполе бяха смаяни от новината, че тя искала да убие брат си и неговото семейство заради наследството. Хората разказаха, че Иванка и дъщеря й Жана имат сладкарница в Пловдив и живеят добре.

От прокуратурата вчера съобщиха, че Ройдова е кроила планове, да наеме убиец, който да отвлече брат й и да го принуди да подпише документи, че се отказва от наследството. След това трябвало да бъде убит като му бъде поставена свръхдоза инсулин. Тъй като мъжът бил диабетик, щяло да изглежда като нещастен случай. След като се посъветвала с адвокат обаче разбрала, че брат й ще бъде наследен от сина му.

За това променила плановете си и поискала да убие цялото семейство на Стойчо Ройдов заедно с внуците, които са на 8 и 16 години. Била много настоятелна и дори платила капаро за наблюдение на къщата. Затова от полицията и прокуратурата решили да действат и я арестували. До разплитането на случая се стигнало, след като бил внедрен полицай под прикритие, който се представил за наемен убиец.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране