16.02.2024 | 13:09
Известна тв водеща била любовница на Нотариуса
Официално Нотариуса има 4 брака, но точната бройка на децата му е трудна за установяване

Убитият Мартин Божанов-Нотариуса, за когото се разбра, че е имало огромно влияние в съдебната система и подземния свят, е имал интересна любовница. Той основно си падал по засукани манекенки и силиконки, но имал и една сериозна връзка – с известна тв звезда, чието име се пази в тайна. Двамата са въртели любов през 2008-2009 година, пише вестник Уикенд.

След това телевизионерката се прехвърлила към мастит прокурор, с когото била запозната именно от Божанов.

Официално Нотариуса има 4 брака, но точната бройка на децата му е трудна за установяване. До момента са признати 5-ма наследници, те са родени от средата на 90-те години до 2023 година, когато с дете го зарадвала антимафиотката Гергана, с която е бил и последния му брак.

Отлично запознати с битието му разказват, че преди време той забил една от популярните български златотърсачки. Нотариуса обичал да глези жените си. Така бил и с тази – купил и кола, жилище, скъпи дрехи, осигурил страхотен живот, но тя така и не разбрала, че никога няма да е нещо повече от любовница. В един момент обаче забременяла, а надеждите й да се омъжи за Мартин били попарени, след като той брутално я изритал от живота си.

Впоследствие манекенката си родила детето, но Нотариуса така и не поискал да го припознае.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране