19.04.2015 | 21:23
Канибалска секта върлува в Благоевградско
Сектантите използват прах от кремирани трупове за ритуали

Канибалска секта върлува в България. Учението на непознатото у нас течение в хиндуизма се разпространява в Благоевградска област.

Според експертите това са т.нар. агори, които почитат бог Шива и богинята на смъртта Кали. Според проповедите на хиндуиската секта чрез консумацията на органи от човешки трупове последователите й се отказват тотално от себе си, убиват човешкото его и отричат представата за човешката красота.

Според богослова Пламен Сивов подобен род секти навлизат у нас от източните култури, като на пръв поглед могат да изглеждат безобидни. Според официалната информация проповедникът на зловещата секта се казва Иван и скоро се е завърнал от Индия. Той обикаля селата в Благоевградска област и привлича последователи основно сред младите хора.

Членовете на сектата ползват и прах от кремирани мъртъвци за различни ритуали, някои от тях носят като накити човешки кости, а други използват черепи, за да си правят купи за пиене на течности, за хранене или за просене. По случая работят полицията, ДАНС и прокуратурата.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране