30.03.2016 | 8:22
Каракачанов влиза в битката за президентския пост
Номинацията му идва от ВМРО-Русе

На Общинска конференция на ВМРО е взето решението да се предложи Красимир Каракачанов като номинация за президент за предстоящите в страната президентски избори. Следва номинацията да бъде направена официално и гласувана на конгреса на патриотите, който ще се проведе на 17 април в София.

„Красимир Каракачанов е положителната фигура, способна да обедини онези сили в страната, които милеят за бъдещето на Отечеството“, заяви Искрен Веселинов. Заместник председателят на ВМРО обяви, че са инициирани разговори с всички представители на патриотични организации – по-малки и по-големи, с които да бъде обсъдена възможна обща кандидатура за президент и вицепрезидент.

Веселинов припомни, че лошата тенденция, наложила се през последните години, на националното говорене по важни теми да се гледа като на вреден навик, постепенно започва да се променя и основна роля за това има именно ВМРО и непрестанната работа и на ръководството, и на местните структури, които с цялостното си поведение са показали, че преди всичко национализмът значи общност, а не разделение.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране