08.05.2019 | 18:03
Кобрата я закъса! Притеснен е след разкрития
Ще спечелим делото, оптимисти са от екипа на Богдан Дину

Промоутърът на румънския боксьор Богдан Дину – Богдан Мушат от „King Promotion“, разкри нещо, която със сигурност ще разтревожи Кубрат Пулев преди изслушването му пред Атлетическата комисия на щата Калифорния на 14 май. По думите му шефът на въпросната комисия е изразил мнение, че Кобрата е използвал много непозволени удари срещу Дину и е трябвало да бъде дисквалифициран.

„След боя с Кубрат Пулев разговарях с шефа на Калифорнийската атлетическа комисия. Той бе изненадан от факта, че Богдан се е изправил след първия нокдаун. След толкова неправомерни удари от съперника. Каза ми, че ако е бил останал на пода, то съдията е трябвало да го обяви за победител след дисквалификация“, заяви Мушан пред румънското издание Prosport.ro.

„И според него, в най-лошия за нас случай тогава, изходът на мача е щял да бъде определен от резултата в картите на съдиите до момента. А две от тях показваха абсолютно равенство. Двама от съдиите даваха 76:76, а един 77:75 за Кубрат.  Мачът си беше равен отвсякъде“, добави Мушат.

Той със задоволство сподели, че компанията му е наела куп скъпи адвокати и е сигурен в положителния изход на битката извън ринга.

„Такива дела не се започват, ако не си сигурен, че ще ги спечелиш. Нашите американски адвокати са приготвили дебели папки с доказателства и сме спокойни и уверени в успеха си“, каза още Мушат.

На 14 май точно калифорнийската комисия ще гледа жалбата на Дину, с която се иска анулиране на мача. Тогава ще бъде гледана и жалбата на Джени Суши за сексуално насилие заради целувката след двубоя.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране