10.04.2019 | 12:01
Левски и Лудогорец няма да играят на „Герена“
Преместиха дербито на "Васил Левски"

Дербито от 29-ия кръг в Първа лига Левски – Лудогорец няма да се играе на стадион „Виваком Арена Георги Аспарухов“. Клубовете се разбраха да се изправят един срещу друг на Националния стадион „Васил Левски“. Това става ясно от решение на Спортно-техническата комисия към БФС.

Датата и часът на провеждането на двубоя остават непроменени – в неделя (14 април), от 19:00 часа.

Решението на СТК:
* Със съгласието на двата отбора, срещата от ХXIХ-ти кръг на Първа лига, между отборите на ПФК Левски и ПФК Лудогорец 1945, ще се играе по програма на 14.04/неделя/ от 19.00 часа на Националния стадион „Васил Левски“ вместо на ст. „Виваком Арена Георги Аспарухов“.

От „Герена“ публикуваха информация за феновете си след промяната: 

„Уважаеми привърженици,

В неделя (14.04) от 19:00 часа Левски ще приеме Лудогорец в мач от третия кръг от плейофите на Първа Професионална Лига на Националния стадион „Васил Левски“, а не на стадион „Виваком Арена Георги Аспарухов“.

Всички привърженици, които са закупили вече билет за мача, ще могат да влязат с него и на Националния стадион. Същото се отнася и за тези, които вече са се сдобили с Пакетен билет за домакинските срещи на отбора, като билетите важат за съответния сектор. Тези, които са си закупили вече билет за Сектор „STRABAG“ на стадион „Виваком Арена Георги Аспарухов“, както и за Семейния сектор, ще бъдат настанявани в Блок 9 на Сектор „А“ на Националния стадион.

Очаквайте по-късно през деня подробна информация относно подновяването на предварителната продажба на билети за срещата срещу Лудогорец.“

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране