16.04.2016 | 0:01
Лили Иванова отказа 300 бона да влезе във ВИП Брадър
Примата имала много условия и сумата й се видяла малка

Естрадната прима Лили Иванова отказа 350 000 лева за участие в новия сезон на „ВИП Брадър”. След успеха на шоуто миналата година продуцентите развързали кесията и били готови да платят повече от 300 бона, само и само да си осигурят присъствието на естрадната прима.

Изпълнителката обаче от раз отказала рекордния хонорар, който й бил предложен в началото на месеца. Тя категорично отхвърлила предложението, тъй като сумата й се видяла малка. Певицата все пак си оставила вратичка, като заявила, че ако й предложат хонорар от 1 000 000 лева може и да говорят за другите й изисквания.

Звездата заявила още, че би участвала в риалити дори и без пари, стига да й е интересно, но това не провокирало особено вниманието й, пише Телеграф. Освен всички тези изисквания, Лили Иванова е готова да се пазари наистина мащабно, като освен участие във „ВИП Брадър”, присъствието й в телевизията ще бъде обвързано с излъчването на най-новите й песни, както и поне два концерта, които да бъдат заснети и излъчени по Великден и Нова година.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране