24.01.2015 | 23:08
Малък Тошко призна: Безделник съм
Генът на идиота е много силен, твърди внукът на Тато

След като буквално изчезна от публичното пространство след спечелването на поредния сезон на Big Brother All Stars, Тодор Славков най-накрая се появи. В предаването „На кафе” той призна, че е безделник, но допълни, че не съжалява за нищо в живота си.

“Безделието и бездействието доведе до всички тези неща. Не съм дошъл да се оправдавам и не съжалявам за нищо”, коментира Малък Тошко поведението си в Big Brother All Stars.Въпреки че спечели формата, внукът на Тато остана в историята на риалитито с многобройните пъти, в които свали гащите си и непрестанното си пиянство. “С дъщеря ми се видяхме два уикенда, докато бях в Къщата. Имахме право по договор да се виждаме с децата, тъй като СЕМ е забранил участието на деца в подобни формати. Катерина много прилича на мен. Генът на идиота е много силен. Не е никак лек характер, прихванала е от мен и майка си всичко”, описа пред Гала Тошо 8-годишната си дъщеря.

“Катя мислеше, че Тодор е шеф на всички българи. Когато полицаите го спирали на пътя, надниквали в колата, козирували и казвали: О, другарю Славков, приятен ден!” Катя беше изключително впечатлена от това”, пък допълни майката на Катя и бивша приятелка на Славков – Силвия.

Loading...
оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране