02.04.2016 | 19:28
Малката булка се самоуби
24-годишната актриса страдала от липсата на силни роли

Актрисата Пратюша Банерджи, станала популярна и у нас от индийския сериал „Малката булка“, се е самоубила, пише „Таймс оф Индия“, цитирайки полицията в Мумбай. Тя е била открита от бившия си приятел Рахул Радж Сингх, обесена в дома си. Той я отвел в болницата, където официално обявили смъртта ѝ.

Полицията съобщи, че причините за смъртта на 24-годишната актриса се изясняват.

Пратюша започна кариерата си с „Малката булка“ (Balika Vadhu), където е в ролята на главната героиня Ананди. Била е и участничка в седмия сезон на индийския „Биг брадър“.

Една от версиите е за любовна мъка от раздялата с Рахул е подтикнала младата звезда на Боливуд към тази крайна стъпка.

Друга версия е, че актрисата е била в депресия заради липсата на добри роли след големия успех с „Малката булка“. Ролята на Ананди я изстрелва към славата през 2010 г., но по-късно заради разминавяния с продуцентите на сериала, тя трябва да го напусне и сега българските зрители гледат всъщност друга малка булка – актрисата Торал Распутра.

Според полицейски източници по-рано тази седмица Банерджи е събрала близките си приятели и им признала, че се е пристрастила към алкохола и е депресирана.

Последното ѝ съобщение в  WhatsApp гласи: mar ke bhi munh na tujhse modna (дори и след смъртта си, няма да се откажа от теб-бел. ред.) „Не мога да повярвам, че се е самоубила. Познавам я като силна жена“, казва пред „Индиънекспрес“ актрисата Доли Биндра.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране