31.05.2017 | 15:46
Марешки към депутата Кутев: Няма да допусна откровен хомосексуалист да ме пита имам ли право да бъда при папата!
Гейовете във властта да излязат на светло!, призова лидерът на Воля

Хомосексуалистите във властта да излязат на светло. За това настоя лидерът на Воля Веселин Марешки, вдъхновен от политическите декларации, изчетени в пленарна зала. След силните слова в декларациите стана ясно, че и днес в парламента мнозинство има БКП, възмутен е той. Г-н Кутев, искам да ви кажа, че тук са бледите копия на истинските български комунисти, които изградиха държавата, заяви Марешки.

Тази седмица депутатите подали декларации за конфликт на интереси, припомни Марешки. От името на нашата група ние призоваваме освен икономическия конфликт на интереси, да бъдат записани и хомосексуалните конфликти на интереси и тези, свързани с употребата на алкохол и злоупотреба с наркотични вещества, настоя заместник-председателят на парламента.

Няма да допусна откровен хомосексуалист да ми задава въпроси имам ли право да бъда някъде и не само аз, а всеки един нормален български гражданин, недоволен е Веселин Марешки. Той е ядосан от коментарите за визитата му във Ватикана.

Всеки трябва да излезе явно да каже своите зависимости, настоя той. По думите му така ще се разбере кой защо гласува за определен закон. Абсолютен цинизъм е такива хора да се подвизават във властта, а някои от тях и в Народното събрание, допълни Веселин Марешки.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране