10.01.2020 | 11:19
Медик в линейка пее чалга, пациент бере душа (видео)
Действието се разиграва в пловдивски спешен автомобил

Потресаващо видео на медик в линейка, който си прави клипче как припява на потна чалга по време на работа, взриви мрежата. „Живеем в Чалгаристан!“, пише мъжът, качил кадрите във фейсбук групата “Забелязано в София”. Според потребителя действието се разиграва в пловдивски спешен автомобил.

„Шофьор на линейка пее кючеци, крещи и се снима докато вози пациент. Възмутително!!! Но нали все пак живеем в „Чалгаристан”…“, пише възмутеният човек. Кадрите категорично показват, че в линейката е надута чалга песен, а отзад действително има възрастен мъж, който лежи на носилка. Видеото е заснето от мъж, който обаче не е в болнична престилка. Кога точно е снимано видеото не е ясно, но от първите секунди на клипа се вижда, че навън времето е топло.

Друг интересен момент е, че линейката, която се води автомобил със специален режим на движение, се движи изключително бавно, а в нея има пациент. Странен е и фактът, че при въпросния лежащ мъж няма медик. Кой е и мъжът, направил скандалното видео, все още не е ясно.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране