23.10.2015 | 17:05
Мегаскандал! Министър Владислав Горанов вдига палат за 1,5 млн. лв. ! (снимки)
Изсечени са десетки дървета, разкопан е огромен терен от Витоша. Откъде са парите?

Любимият министър на премиера Бойко Борисов и депутата от ДПС Делян Пеевски – Владислав Горанов, скоро ще е горд собственик на частна резиденция. Усилни строителни действия кипят на обекта, който трябва да бъде покрит преди да завали сняг.

къща-горанов1

Националният обект, какъвто е по мащаби замъкът от бетон и дърво, се намира в елитната вилна зона край София “Ярема”. Това съобщиха за Фрог нюз комшии на обекта, които са сащисани от колосалните размери на строежа. Първо мислехме, че ще се вдига резиденция, но охраната сподели, че министър Горанов вдига къща.

къща-горанов2

Имотът ще струва между 1-1,5 млн лв, смятат брокери на недвижими имоти, които помолихме за експертна оценка.  Обзавеждането можело да вдигне цената още.  До имота на министъра със същото темпо и размах се строи и друга огромна сграда. Не успяхме да узнаем чия собственост е, но строители твърдят, че е на близък на Горанов.

къща-горанов3

Изсечени са десетки дървета, разкопан е огромен терен от Витоша, за да се издигнат въпросните култови сгради. Култови, защото напомнят за мащабите от времето на култа към личността в СССР и първите години след победата на социализма в България.

къща-горанов4

Много е вероятно грандоманския строеж да не се води на името на Владислав Горанов, а на негов близък или фирма. Със сигурост обаче е негов, защото идва да контролира обекта и се кара ако нещо не му харесва, категорични са съседи и охранители.

къща-горанов5

Оценката на премиера за министър Владислав Горанов чухме в петък сутринта по Нова телевизия. Г-н Борисов заяви че е много доволен от работата на Горанов. Сигурно. Само много способен човек може да съчетае многобройните служебни задължения, строителството на уютно семейно гнездо в планината и преследване на недоволните от модела #Кой. Неслучайно и Пеевски толкова го харесва…

къща-горанов7

къща-горанов6

3 коментара

  1. Боже каза:

    И той, като сина на Гоце много е кадърен, още толкова млад, а вече милионер и то на държавна служба!!!!Егати, крадците!

  2. стойчо каза:

    спокооооо – има Господ!!!!!!!!!!!!!!!! Наглеци!

  3. самуил каза:

    спинкат всички нещастници и крадци начело с любимеца бб

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране