14.12.2019 | 18:08
Милен Цветков отива в БНТ
Журналистът засечен да посещава сградата на телевизията майка

Новата година май ще донесе нова работа на Милен Цветков. Като нищо журналистът да стане част от екипа на БНТ и още от идния януари да се върне на екран. Преди дни тв водещият е бил засечен да влиза неколкократно в сградата на телевизията майка, а хора от персонала на „Сан Стефано“ 29 допускат, че той вероятно е в процес на водене на преговори с ръководството.

Милен се носел мълчаливо по коридорите и дори най-любопитните клюкари в БНТ не успели да отгатнат със сигурност целта на честите му посещения там. В същото време обаче телевизията загуби доста от знаковите си имена, но и нае много нови попълнения. В рамките на няколко месеца договорите си с БНТ прекратиха говорителката Радина Червенова и разследващата журналистка Валя Ахчиева. В колектива на медията пък неочаквано се вляха нови имена като ветеранката от прогнозата на времето Христина Балинска, която изненадващо напусна Би Ти Ви след скандал с по-младите си колежки и отиде в Националната телевизия. Като нищо Милен да е следващата изненада за зрителите на БНТ през новата 2020 година.

Припомняме, че Цветков е безработен от повече от година и половина, след като предаването му бе свалено от ефира на Нова тв. Хапливият журналист успя да се закрепи финансово покрай местните избори, когато снимаше интернет предаване с кандидата за кметския пост в София на „Демократична България“ – арх. Борислав Игнатов. Спестяванията му обаче били пред привършване и вече едва ли щял да отклонява с лека ръка апетитните оферти за работа.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране