19.05.2016 | 22:10
Надрусан шофьор отказа да даде проба, скри се при мама и тати
Родителите поискали обяснение от полицаите защо закачат синчето им

Пълен цирк се разигра вчера вечерта на кръстовището на ул. „Любен Каравелов” и „Никола Парапунов” в Средец. Местни полицаи спрели за проверка бургаски „Фолксваген Голф” около 20:30 ч.

От колата излязъл 23-годишният С. Г. от странджанския град. Униформените забелязали, че младежът е във видимо неадекватно състояние. Той категорично отказал да бъде тестван за употреба на наркотици. На място пристигнали и родителите на джигита, които поискали обяснение на ченгетата защо проверяват синчето им.

Докато мама и тати се разправяли с униформените, 23-годишният мъж се заключил в колата, с която пристигнало семейството му, осуетявайки полицейската проверка. Ченгетата разпоредили на побеснелия баща да се отдръпне и да не им пречи да изпълняват задълженията си. Това обаче още повече настървило 58-годишния мъж и той продължил да се разправя с полицаите.

Нервите на униформените не издържали и те вкарали „на топло” дрогирания шофьор барабар с непослушния му баща. По случая е образувано бързо полицейско производство.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране