03.08.2019 | 12:32
Нападнатият играч на Славия: Такива грозни неща не бях виждал, а полиция стои безучастно
Един от шефовете на Черно море се засили да ме удря в лицето, призна Емил Виячки

Защитникът на Славия Емил Виячки обяви собствената си гледна точка за скандала след нулевото равенство при гостуването на „белите“ на Черно море. Тази сутрин президентът на столичния клуб Венцеслав Стефанов разкри, че един от ръководителите на варненци Ерджан Шабан е ударил Виячки. След това от ръководството на „моряците“ излязоха с коренно различна версия.

„От Черно море бяха приели този мач като мач за шампионската титла. Такова нещо не бях виждал. Това са грозни неща. В тунела на стадиона във Варна имаше около 50 човека, които нямат никаква работа там. А варненската полиция стои безучастно и гледа. Имаше някакви деца, които ни се смееха и ни обиждаха. Един старец пък ми хвана фланелката и ме задърпа. Казвам му: „Човек, спри! Успокои се“. Той обаче почервенял, ще му изскочи сърцето: „Ела, ела“, дърпа ме да се бие с мен“, разказа бранителят пред „Спортал“.

„След тунела отнякъде изскочи един от шефовете на Черно море, добре че го видях навреме. Директно се засили да ме удря в лицето. Ако беше някое от младите момчета, сигурно щеше да го свали на земята. Сложих си ръката и успях да отбия удара. Там бяха администраторът ни Светослав Костадинов, Галин Иванов, Андреа Христов. После разни фенове имаше, не можахме да си тръгнем над един час от стадиона. Това нормално ли е? Дано такива неща не се случват повече по българските стадиони. И не разбирам от Черно море защо така омаловажават труда на нашия вратар Гошо Георгиев. Как може да кажат, че сигурно роднините му са го избрали за играч на мача? Това е грозно, недостойно“, допълни Емил Виячки.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране