10.01.2015 | 23:23
Ники Михайлов с повече грим от Алисия
Футболистът си епилирл и задника

Вратарят Ники Михайлов редовно използва фон дьо тен, за да изглежда с безупречна кожа. Малката перука, който непрекъснато залива социалната мрежа със снимки, сам се издаде, че използва макиаж.

На едно от селфитата му си личи грижливо нанесения фон дьо тен, благодарение на който кожата му е в перфектен вид. Почитателите на футболиста започнаха да го поздравяват за перфектния избор на грим, както и да го питат подигравателно на коя марка козметика залага.

На заден план на фотото се забелязва и гаджето му Алисия, която видимо е без грим и с големи слънчеви очила. Все по-често фолк дивата радва феновете си с фотоси без капчица макиаж, за разлика от префърцунения Михайлов.

,,Той е станал страшно суетен. Използва двойно повече мазила от гаджето си, ходи на всякакви козметични процедури и масажи по-често от Алисия“, издават приближени до играча на турския клуб ,,Мерсин“.

Вратарят все по-често е наричан „кифла“ и „кокона“.

Освен основата, която прави тена му равномерен, Ники е нанесъл и балсам на устните си, за да ги предпази от студа и да подчертае плътността им. Националният вратар ходи и поне два пъти седмично на солариум. Той старателно епилира цялото си тяло, включително задните части.

Кремът за лице, фон дьо тенът и балсамът за уста са винаги в чантата му и Ники ги използва не само когато дава интервю по телевизията, а дори и когато е на разходка. В интернет вече иронично се питат дали лично Алисия не го вапца всяка сутрин, преди да излезе навън.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране