12.07.2015 | 10:07
Нинова: Бойко мълчи, мълчи, а после изтърси някоя глупост
БСП предлага вариант пенсиите да се увеличат от догодина, макар и само с 10%
Депутатката от БСП Корнелия Нинова обяви в студиото на bTV , че БСП не вярва на социалния министър Ивайло Калфин за увеличаване на пенсиите с 40 процента, но от 2037 година.
“Просто има друг начин, нещата може да се направят и по-бързо , с различни механизми. Парите за старост може да се вдигнат още от догодина, макар и само с 10 процента”, каза Нинова.
След това тя коментира доста честите думи на Бойко Борисов, че неговото правителство е намалило дефицита на икономиката ни. “Министър-председателят мълчи, мълчи и от време на време, като излезе, изтърси някоя глупост”, каза лявата депутатка. След това тя вметна, че цялата съдебна реформа, която вмомента се дискутира в обществото, е на принципа “Не ме гледай какво говоря, а какво правя”.Нинова коментира и ситуацията с големите търговски вериги, които работят у нас. Тя обясни, че не е редно те да имат печалба от 7-8 милиарда годишно и да декларират обаче, че от пет години работят на загуби.Накрая Нинова отрече да е давала пачка с пари на Михаил Миков, за да се откаже от лидерското място в БСП. И вметна, че цялата кампания с този подкуп е била просто да вкара БСП в обяснителен режим.

1 коментар

  1. аз каза:

    Глупостите ги говорят и вършат такива глупачки като червената Курнелия.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране