05.07.2019 | 10:00
Нинова отново се разграничи от Станишев заради Борисов
Социалистите ядосани заради думите на лидера на ПЕС, че българският премиер действал като държавник, а не като политик

Изпълнителното бюро на БСП се разграничава от думите на президента на ПЕС Сергей Станишев, че  премиерът Бойко Борисов действа като държавник, а не като политик, пишат от пресцентъра на червената партия.

Смятаме, че такава оценка е крайно неадекватна. България е най-бедната и най-корумпирана  страна в ЕС. Заради корупция не ни приемат в Шенген. Потъпкана е парламентарната република, разделението на властите и правовата държава. На дъното сме по свобода на словото. Заявяваме, че позицията на БСП относно политиката на Борисов и ръководеното от него правителство остава непроменена – те  са вредни за България и промяната е необходима, допълват от БСП.

2 коментара

  1. Анонимен каза:

    Ф 16 не би трябвало да се купи при тези условия, това е незачитане на решенията на правителството и на НС.

  2. Анонимен каза:

    Колкото по корумпирана е една страна толкова е по бедна, бедноста и корупцията вървят ръка за ръка. Корупцията, шуробаджанащината, връзките, ползване на позиция за финансова или друга полза или за настаняване на работа води само до още по голяма бедноти. Но хората на Корнелия са еталон за корупция , всички начинаещи изнудвачи могат да се учат от БСП.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране