06.07.2015 | 13:17
Олимпиакос окончателно се отказа от Бербатов
Гърците искат бразилеца Жонатас де Жезуш

Вече е ясно – кариерата на българската звезда Димитър Бербатов със сигурност няма да продължи в гръцкия шампион Олимпиакос. Грандът от Пирея окончателно се е отказал от услугите му, пише изданието gazzetta.gr.

В момента клубът изпитва сериозни финансови затруднения, а такова е положението и в цялата страна. Ръководството не разполага с пари, за да плаща големи суми накуп и затова селекцията се отлага за известно време.

Но дори и да бъдат решени тези проблеми, трансферната цел за атаката е друга. Всички усилия ще се вложат в привличането на бразилския нападател Жонатас де Жезуш, който е собственост на италианския Пескара. Той е доста по-млад и по-евтин от Бербо.

В Олимпиакос се надяват да има повече яснота около селекцията и сумите, с които ръководството може да разполага за привличането на нови играчи до края на тази или началото на следващата седмица. Всичко зависи от начина, по който се развият събитията, свързани с евентуалния фалит на Гърция, което може да доведе до сериозни трусове и във футбола.

 

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране