02.07.2016 | 5:23
Опасно! Марта Вачкова се готви да се пече гола на плажа
Нудистка съм и искам слънцето да гали цялото ми тяло, твърди актрисата

Марта Вачкова обяви, че въпреки обвиненията към нея, няма никакво намерение да спре да ходи на нудистки плаж.

Тя обичала слънцето да я гали цялата! Не харесвала тялото си, стегнато в бански и ограничено откъм поемане на слънчевите лъчи! Затова е върла привърженичка на голото плажуване.

„От дете съм си такава. Пека се без бански. Избирам скрити местенца и не се навирам в очите на хората. Не съм от тези, които ще се съблекат на някое оживено място. Търся си девствени плажове и се отдавам на удоволствието да  попивам слънчевите лъчи“, каза актрисата.

След заявлението, че и това лято ще се съблече, мнозина изтръпнаха, припомняйки си гледката отпреди пет години.

Тогава папараци издебнаха Марта и Катето Евро на малък плаж край Ахтопол, където двете се бяха разпищолили яко. Гледката при Катето поне беше естетична, защото има стегнато тяло и все пак благоприлично си беше оставила долнището на банския.

Марта обаче си беше направо по организъм, а сланините й висяха на катове и се диплеха по корема на кадели. Снимките бяха толкова шокиращи, че самата Вачкова се скри няколко месеца от прожекторите от срам и обвини медиите, че са навлезли в личното й пространство.

Но погледнато от друга страна, Вачкова първа е навлязла гола  в обществното простнство, а папараците не са й виновни, че им се е предложила в този вид пред обективите.

„Човек трябва да има чувство за мярка и самооценка. Когато тялото ти изглежда така и нямаш никаква воля да отслабнеш, бъди така добър да не го излагаш пред погледите на другите, или поне не се сърди, че някой те бил снимал“, коментираха в социалната мрежа.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране