31.05.2016 | 0:01
Оправдаха Златко Баретата като шеф на банда за наркоразпространение
С присъда се размина и Ивайло Борисов-Ториното

Златко Баретата е оправдан като шеф на банда за наркоразпространение. Това реши Спецсъдът преди броени минути. Заедно с него бяха оправдани и Ивайло Борисов – Ториното, прочул се като шеф на гардовете, които пребиха спортист и приятелката му на Околовръстното, и Златко Гочев.

Стефан Грозданов получи 5 години затвор. С три години условно, 5 години изпитателен срок и 1000 лв глоба се размина Кристиян Лалев. Петър Цветанов ще лежи 3 години и половина. Година повече получи Тодор Цветанов. Дарин Лазаров пък бе осъден на 4 години и 10 000 лв глоба. Толкова ще плати и Добромир Добрев, който ще лежи 6 години, реши съдия Велислава Ангелова.

Само с глоба пък се размина Тихомир Стоянов. Той ще плати 1000 лв. Всички те са осъдени за разпространение на наркотици, стана ясно от мотивите на съдия Ангелова.

Решението не е окончателно и може да се обжалва пред Спецапелативния съд. Преди броени дни Баретата бе осъден окончателно на 6 години затвор по друго дело за наркотици. Той обаче вероятно няма да ги лежи, тъй като е изкарал присъдата си под домашен арест.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране