04.04.2015 | 8:44
Орди жени преследват Божинов
Футболистът се ласкаел от небивалия интерес към особата му

Вече свободният Валери Божинов не можел да си поеме дъх от ухажорки, разкриват негови приятели. Кандидатките за сърцето на футболиста нямали брой и чет.

Валери пък от своя страна доста се ласкаел от небивалия интерес, който предизвиквала особата му в последно време, след като обяви, че се развежда с Николета Лозанова и вече е „на пазара“ на необвързаните.Само преди седмица Божинов загатна, че си е хванал ново гадже, но близките му смятат, че тя е просто поредната бройка.

Дни преди мача България-Италия, който се игра миналата събота, футболистът публикува снимка, на която се виждаше само дамска ръка и два билета, а на плика, в който са сложени, имаше: “Наслади се на мача”. Според една от версиите тайнственото момиче е на 23 години, казва се Анелия и върти малък собствен бизнес.

Други пък смятат, че става въпрос за Мис Автомобилизъм 2014 Вероника Стефанова. Божинов така и не пожела да съобщи за коя жена са били билетите.Междувременно тръгна клюка, че Валери отново е забил плеймейтка, но този пък в лицето на Светлана Василева. Блондинката стана известна преди години като Гонзовица, тъй като беше гадже с футболиста Георги Иванов-Гонзо.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране