29.03.2016 | 0:01
Палавата съпруга на известния пловдивчанин снимала порното в кола
Тя дала телефона си на любовника да документира как му "преподава френски"

Историята с домашното порно на известното и уважавано семейство от Пловдив се оказа,че има доста горещо продължение. Розовото клипче, което в момента е доказателство в съда, всъщност е заснето от любовника на съпругата по време на една от срещите им край града. Дамата настояла нейният Ромео да заснеме порното в колата, даже му дала телефона си.

На видеото ясно се вижда как партньорката му демонстрира висш пилотаж на фелацио, заимствани от филмите за възрастни, пише Марица. В клипчето се чуват окуражителни реплики от мъжкаря. Горещите сцени са заснети на място близо до Пловдив. Героинята, която е интелигентна и известна пловдивчанка, се вживяла се в ролята на Емануела. Горещата дама допуснала грешката да качи клипчето на домашния компютър, който ползвала съвместно със съпруга си.

Рогоносецът е уважаван и известен пловдивчанин. Той едва не получил инфаркт, когато случайно се натъкнал на кадрите, в които жена му прави секс с друг. В момента домашното порно е веществено доказателство по дело за развод в съда в Пловдив.

Магистрати споделиха, че далеч не е единственото. И други пловдивчани, които делят един покрив със законните си половинки, се поддават на Фейсбук манията да снимат всяка минута от личния си живот и да ги качват в мрежата.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране