03.03.2016 | 0:29
Пияни курсанти от Академията на МВР стрелят във въздуха в София
Според МВР двама от тях били "видимо употребили алкохол"

На 1 март към 3.00 часа в дежурната част на столичната дирекция на вътрешните работи е получен сигнал за нарушаване на нощната тишина в района на бул. „Цариградско шосе“- чули се няколко изстрела.

В резултат на предприетите бързи оперативни и заградителни действия, служители на СДВР локализирали автомобил в района на бул. „Тодор Александров“ и „Димитър Петков“ и го спрели за проверка.

В хода на проведените действия е установено, че в колата пътували трима младежи, курсанти в Академията на МВР, видимо употребили алкохол. По първоначални данни двама от тях са произвели изстрел във въздуха с оръжие. Шофирал е техен познат, който според резултата на дрегера, не е употребил алкохол.

Тримата курсанти били отведени в столичното Трето РУ, където са им снети обяснения. На базата на изготвена докладна записка до ректора на Академията на МВР, срещу тримата е образувана дисциплинарна проверка

1 коментар

  1. Кукулкан каза:

    Военен съд и пандиз…………А и самата “академия” на МВР няма нито една акредитирана дисциплина по Класификатора на професиите в ЕС.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране