23.02.2024 | 13:11
Помните ли тази бивша министърка? Роди син от милионер
Лиляна Павлова е щастлива с новия си брак

Бременна за трети път на 46-годишна възраст е бившата регионална министърка Лиляна Павлова. Тя разбрала, че е в очакване на мъжка рожба, малко след като през есента на миналата година изтече мандатът ѝ като вицепрезидент на Европейската инвестиционна банка. На сладкия пост тя прибираше по 600 хиляди лева годишна заплата. Умишлено Павлова не поела нов работен ангажимент, защото се очаква третото ѝ дете да се появи на бял свят през лятото. Близки до ексминистърката споделят, че бебето пак щяло да бъде момченце, а щастливият татко е бизнесменът Парашкев Кръстев – новият мъж до Павлова. В интернет форуми за бъдещи майки потребителките споделят, че редовно я засичат на контролни прегледи, пише вестник Ретро.

Припомняме, че връзката на Лиляна с новия ѝ партньор е вече на няколко години и е официална. Тя за пръв път го дари със син в края на 2022 г., когато бе на 44. Някогашното острие на ГЕРБ съжителства на семейни начала с бизнесмена и бивш шеф на държавното предприятие „Автомагистрали“ в столицата Парашкев Кръстев. Познанството им датира още от времето, когато Павлова оглавяваше Министерството на регионалното развитие и благоустройството, тъй като тогава двамата с Кръстев работели пряко заедно. Кога обаче между тях е пламнала искрата на любовта, не е съвсем ясно.

Лиляна се разведе официално с първия си мъж Пламен Николов през 2021 г. Двамата имат една пораснала дъщеря София, която е ученичка. Към момента екссъпругът на бившата министърка също има нова половинка до себе си, с която споделят един покрив. Разводът им с Павлова обаче мина тихомълком и за него се разбра едва когато стана ясно, че тя е в очакване на второ дете от друг мъж. Двамата обаче са запазили нормални приятелски отношения след раздялата. Общата им щерка прекарва време и с единия, и с другия. Тя е изключително привързана и към братчето си. Била много щастлива, че ще става кака отново.

През миналото лято бившата министърка, новият ѝ партньор и двете деца бяха на изключително дълга ваканция в Созопол, където Кръстев има морска хасиенда. В София пък богаташът притежава палат за близо половин милион лева.

Парашкев Кръстев бе уволнен от държавния пост, който заемаше, след трагичен пътен инцидент в един от тунелите на автомагистрала „Хемус“ през 2017 г. За личния му живот подробности няма и не се знае дали, преди да се залюби с Павлова, с която очакват втори наследник, е бил женен и има и други деца. Засега бившата министърка не е минала втори път под венчилото, макар да е оповестила съвместното си съжителство с новия си мъж Парашкев дори в имотната си декларация, подадена към КПКОНПИ. На ръката си обаче тя носи огромен пръстен с бляскав камък, което може да означава, че вече е получила предложение за брак, на което е отговорила положително. Третата си бременност Павлова успява умело да прикрива, точно както и предходната. Тя носи феерични дълги шалове над костюмите си, с които се загръща, за да не бие на очи.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране