14.04.2016 | 21:26
Правете секс точно в 15 часа!
Учени доказаха кое е най-благоприятното време за пълно удоволствие

Британско проучване установи кога поданиците на Нейно Величество правят най-много секс – това се пада в събота в 22:24 минути, пише в. “Метро”. Съдбовното време е точно шест минути, преди да започне популярното футболно предаване “Мачът на деня”, отбелязва таблоидът. Явно феновете на кожената топка предпочитат да направят един бърз поход под завивките, преди да се отдадат на любимото си предаване.

Изследването обхванало 1000 задомени британци и било осъществено от сайта за изневери IllicitEncounters. Събота бил любимият ден за секс, като събрал 42 на сто от предпочитанията. Следвали неделите /26%/ и петъците /22%/. Най-недолюбвани за ласки се оказали понеделниците /1% от предпочитанията/ и вторниците /2%/.

Най-големият сексуален глад на британците настъпвал в 17:35 часа в събота. Според експертите по хормони, най-доброто време за секс е в 15:00 часа. Тогава жените са най-силно заредени с енергия заради високите си нива на кортизол. По това време са и най-високи нивата на естроген в организма на мъжа, които го правят по-емоционално обвързан по време на секса.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране