17.03.2016 | 0:01
Преслава си показа бомбите!
Фолкаджийката намали бюста си с операция, но се оплаква, че пак й пречи

След повече от година упорито криене на бюста си Преслава най-после сложи отворено деколте и показа цици, пише Hotarena. Фолк певицата, която стана известна с огромните си естествени форми, първо намали гърдите си с операция, а после взе, че отслабна и той се стопи от само себе си. Оттогава започна да избягва дълбоките деколтета и да се облича само с дрехи, които не позволяват никакъв изглед към известните й природни дадености.

Едва тези дни Петя се осмели да облече по-разголена рокля на свое участие и това веднага направи впечатление на почитателите й, които жадно я изпиваха с поглед. Гледката към прелестите на най-хитовата фолк певица никак не бе лоша. Преслава показа, че има стегнати и не чак толкова малки цици. Това веднага породи слухове, че е легнала под ножа, за да си сложи силикон. „Стоят много изкуствено. Или се е тунинговала, или използва повдигащ сутиен с големи банели“, коментираха познавачи на изкуствените бюстове.

Самата Преслава нееднократно е споделяла, че големите цици повече й пречат, отколкото да й помагат. През 2010 г. тя сама разкри, че е намалила гърдите си, като разясни, че интервенцията била наложителна по здравословни причини. „Тежат ми. Откакто отслабнах, имам чувството, че не изглеждам естетически добре. Когато се погледна в огледалото, виждам едно слабо тяло и едни огромни гърди. Няма как, ще ги намаля“, сподели доводите си тогава Преслава.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране