14.09.2023 | 10:08
Прокурорското синче от Перник: Тя ми изневери, докато бях в затвора
"Приятелката ми започна да поддържа интимни взаимоотношения с някакво си момче, когато бях аз в затвора, и тъй като аз го разбрах това нещо, просто вече фактически ме отбива от съзнанието си", твърди Васил Михайлов

Бившата приятелка на прокурорския син от Перник – Васил Михайлов – Боряна му изневерила и заради това той избухнал. Това стана ясно от негово телевизионно интервю пред една от националните медии. Припомняме, че вчера полицаи влязоха в дома му, иззеха мобилни телефони и боеприпаси и повдигнаха ново обвинение – за заплаха и физическо малтретиране, което изглежда ще го върне зад решетките.

“Приятелката ми започна да поддържа интимни взаимоотношения с някакво си момче, когато бях аз в затвора, и тъй като аз го разбрах това нещо, просто вече фактически ме отбива от съзнанието си”, твърди Васил Михайлов.

“Аз не съм й звънял със сигурност, защото аз съм такъв човек, че когато разбера, че някой ме е предал, въобще не се занимавам с него. Не се занимавам с нищо престъпно, тренирам тук, ето ги лосовете, може да ги снимате.

Тренирам всеки ден, защото мисля да се върна в бойните спортове, тъй като преди бях много голям шампион”, каза още Михайлов.

“Никога не бих докоснал жена бил, аз съм срещу насилието над жени и хората, които правят това, са тези, които трябва да влязат в затвора.

Това е едно от нещата, които аз не толерирам въобще в обществото – насилието над жена, заплахите на жена и така нататък”, добави той.

“Към хората, които ме обичат и уважават и са до мен и които са ме изчакали, докато съм затвора, които са останали до мен, правя всичко, за да се почувстват добре и да има по-прекрасен живот.

Имал съм случки в моя живот, където около мен се упражнява насилие над на жени. Няма значение от кой и така нататък. Това е едно от нещата, пак ви казвам, които мразя и не толерирам, завърши Васил Михайлов.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране