13.12.2015 | 0:03
Психотрилър: ДСБ е опозиция, Москов остава министър
Радан Кънев и Петър Москов бяха рамо до рамо при обявяване на това решение и коментираха, че всякакъв опит да се всее раздор помежду им ще бъде безуспешен

ДСБ сваля политическото си доверие от правителството и напуска управлението. Това реши националното ръководство на партията на съвещанието си в Поморие току-що.

Петър Москов обаче подава оставка от зам.-председателския пост на партията и остава министър.

 След петчасово заседание Радан Кънев излезе и съобщи пред журналисти решението: “ДСБ подкрепя решението на лидера на партията за снемане на политическото доверие от правителството и напускане на парламентарното мнозинство в 43-ото народно събрание поради отказа на партия ГЕРБ от договорения вариант на конституционни реформи и бламирането на Христо Иванов като правосъден министър.

ДСБ подкрепя провежданите реформаторски политики от д-р Петър Москов и във връзка с решението му за оставане на поста, прие оставката му като зам.-председател на партията.” Радан Кънев и Петър Москов бяха рамо до рамо при обявяване на това  решение и коментираха, че всякакъв опит да се всее раздор помежду им ще бъде безуспешен.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране