13.02.2024 | 11:00
Пускаш телевизора и той изскача, карайки те да си изтеглиш кредит, или пък дава съвети как да тренираш и да се храниш здравословно
Няма спасение от Виктор Стоянов

Няма отърване от Виктор Стоянов. Ерген номер едно успя да сбъдне една от мечтите си – тази да е постоянно на екран. Макар че не намери истинската любов в първия сезон на „Ергенът” в лицето на рускинята Виктория Капитонова, Стоянов спечели слава и постоянни ангажименти в телевизията.

Пускаш телевизора и той изскача, карайки те да си изтеглиш кредит, или пък дава съвети как да тренираш и да се храниш здравословно. Но не само това. Стоянов показа и как готви, а сега ще го видим и как танцува, защото ергенът влиза в „Денсинг старс”. Там той ще покаже танцувалните си умения. Виктор признава, че не танцува, освен когато е много пиян, а това се случва рядко. Танците не са силната страна на Стоянов, но той тренира усилено (по 3 часа), от понеделник до петък.

Виктор твърди, че е такова дърво, и се радва, че не му се е налагало да съблазнява жена с танц, защото със сигурност е нямало да успее. Как танцува ерген номер едно, ще видим много скоро. Но преди да покаже уменията си в танците, Стоянов ще покаже „знания” в „Кой да знае”, изправяйки се срещу ерген номер 2 – Евгени Генчев. И ако ерген номер 1 и ерген номер 2 все още не могат да се похвалят със семейство, въпреки участието си в романтичното предаване „Ергенът”, то могат да се похвалят с „постоянна работа” в Би Ти Ви.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране